Risiko for SAS-piloters strejke
Der er risiko for, at SAS-piloterne går i strejke. Har du planlagt at rejse med SAS, kan du finde mere information om eventuelt aflyste flyafgange her.
Der er risiko for, at SAS-piloterne går i strejke. Har du planlagt at rejse med SAS, kan du finde mere information om eventuelt aflyste flyafgangeher.
 

CPH Advantage er lukket

Vi ønsker i Københavns Lufthavn at skabe gode oplevelser for alle, der skal ud at rejse. For at brede denne indsats ud til flest muligt, har vi besluttet at lukke vores fordelsklub CPH Advantage. Derfor har vi pr. 31. august 2020 lukket CPH Advantage og vil i stedet arbejde på at skabe endnu mere relevant information og tilbud til alle, der skal rejse.

Hvad sker der med dine data nu?

Selvom vi nu har lukket for CPH Advantage, så har du stadig en profil hos os. Den kalder vi for ”CPH Profil”. Her kan du logge ind og se din købshistorik samt hvilken data, CPH har om dig. På den måde kan du nemt ændre dine oplysninger, og se dine gamle køb. 

Profilen giver dig også adgang til 20 % rabat på normalprisen i parkeringsanlæggene P4 og P12 i Københavns Lufthavn – du skal blot logge ind, når du booker din parkering. Præcis som i dag. Se gældende retningslinjer

Du vil stadig modtage mails, der opdaterer dig med relevant information om Københavns Lufthavn samt nyheder, tilbud og konkurrencer fra lufthavnens butikker og restauranter. Hvis du ikke længere ønsker at modtage dette fra os, kan du afmelde dig i mailen. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice.

Hvorfor kan jeg ikke længere optjene point?
 

Vi så, at det kun var et fåtal af de mange CPH Advantage-medlemmer, der gjorde brug af muligheden for at optjene og bruge point. Samtidig ønskede vi at give alle rejsende samme tilbud og muligheder. Derfor vil vi fremadrettet fokusere endnu mere på at skabe relevant indhold for alle, der skal ud at rejse.

Får jeg stadig nyhedsmails fra CPH?
 

Ja, det gør du. Selvom vi lukker CPH Advantage, vil vi forsat sende dig nyheder, konkurrencer og tilbud på e-mail.

Hvad sker der med min profil/data?
 

Selvom vi den 31. august 2020 lukkede CPH Advantage, vil du stadig kunne logge ind på din profil. Her har du adgang til dine personlige oplysninger, overblik over dine køb, og du har mulighed for at bestille i TAX FREE-butikkens webshop med Click & Collect. Du kan også få 20% rabat, når du booker parkering i udvalgte parkeringsanlæg.

Hvilke fordele har jeg adgang til, når CPH Advantage lukker?
 

Efter den 31. august 2020 har du bl.a. stadig adgang til fordele:

  • 20% rabat på bestilling af parkering på udvalgte parkeringsanlæg
  • Rabat på biludlejning